Sabtu, Januari 31, 2009

mari mari buat-buat tak ada kerja

oh, aku baru terperasan bila melompat macam tigger ke blog Amar (aku suka tigger okeyh sebab dia buleh lompat pakai ekor. aku tak suka pooh sebab dia macam pemalas.haha-matilah kena tembak dengan peminat pooh).

kena tag.
kebetulan aku tengah tak ada kerja (buat-buat tak ada kerja sebenarnya).


senaraikan 10 perkara pasal si dia yang menge'tag' saya :
  1. dia dulu satu dorm dengan saya masa form 5 (dorm E06.penat nak jerit kalau nak minta tolong campak barang.haha).
  2. dia sekarang ambil dentistry di Indonesia (i still remember what you wrote in my autograph book. you'll be that cute dentist, InsyaAllah)
  3. saya akui dia comel (tapi saya lagi comel lah.haha).
  4. yang saya tahu, dia suka warna merah jambu dan ungu.
  5. seingat saya, dia ini meriah dan ceria orangya.
  6. dia suka kepada benda-benda yang comel.
  7. saya yakin dia lebih hebat dalam matematik berbanding saya.
  8. dia rapat dengan ateem dan ruq
  9. saya tahu dia baik hati.
  10. kenapa saya rasa dia makin tembam?(mungkin sebab saya dah lama tak jumpa dia. mungkin imaginasi saya semata-mata.hehe.)
Novel kegemaran saya
  1. to kill a mocking bird (satu-satunya buku tebal-tak-tebal-sangat perpustakaan smapk yang sempat saya habis baca)
  2. the five people you meet in heaven (yang paling saya suka)
  3. twilight saga (tapi saya belum beli yang keempat:breaking dawn)
  4. oliver twist
  5. dr jekyll and mr hyde
  6. teja (kegemaran saya waktu sekolah rendah)
  7. tuesday with morrie (tapi tak habis baca lagi)
  8. tiada setakat ini
  9. tiada setakat ini
  10. tiada setakat ini
5 benda kesayangan saya
  1. laptop
  2. henfon
  3. kasut converse.huhu.
  4. wallet.hehe.
  5. gelang yang saya tengah pakai sekarang.
Tag pergi kepada:

sesiapa yang baca ini dan rasa tak ada kerja nak buat. hehe.


-habis-

2 ulasan:

*SailorMira* berkata...

hehehehehehhee...dieba dah jawab tag..yeah3!!~

biskott berkata...

yeah yeah yeah!
:)