Sabtu, Mei 14, 2011

sorry, rasa nak tulis sesuatu

remember i cakap i nak close blog ni?
but then at this moment i reaally need something to comfort myself, so i nak tulis kat sini.



today, i made a REALLY BIG mistake. serius BESAR tahap tak layak dapat maaf kot. sedih gilaaaa. rasa macam bad luck follow pergi mana-mana. bad luck ke? sebab semuanya berbalik kepada salah sendiri. cuai. starting from today, i don't believe in "things happen" anymore. sebab semuanya sebab salah sendiri. salah pandang. salah tafsir.

sedih gila :( menangis sampai mata bengkak, tapi tak berguna sebab masa bukan boleh diundur semula. takut pun takut :( i wish i could talk about it with someone, but i couldn't. sebab macam tak sanggup terima judgement daripada orang lain pasal kesilapan yang dah berlaku ni.

why does it always rain on me? sometimes i have doubt in myself sebab banyak sangat benda yang tak best berlaku dengan diri sendiri. rasa macam loser gila. worthless gila.


:( i need mak's hug :(

1 ulasan:

Auni's berkata...

You can hug me . :) Lolz .